Alfredo Gamarra

Alfredo Agustín Gamarra Caller werd geboren in 1903. Sinds 1907 droomde hij over stenen, stenen die later bleken te behoren bij het monument in Ollantaytambo. Toen hij die plaats voor het eerst bezocht en voor het monument stond, herkende hij de stenen en hoorde hij op dat moment een stem die zei:


Dit is de eerste editie van de genesis van de heilige geschriften.Het was de eerste stap van een lange reis van studie, onderzoek en de ontdekking van vele nieuwe aspecten over de menselijke geschiedenis. Zijn reis stopte pas op 96 jarige leeftijd in 1999, toen hij overleed.

Alfredo Gamarra in SacsayhuamanAlfredo and Jesús GamarraAlfredo in sacsayhuaman
Foto's van Alfredo Gamarra in Sacsayhuaman.

Publicaties over zijn onderzoekenAlfredo heeft een grote hoeveelheid informatie achtergelaten, genoeg om meer dan 15 boeken te kunnen publiceren. Gedurende zijn leven gaf hij echter de voorkeur aan studie en onderzoek. Zijn zoon Jesús heeft nu dus vooral de taak om zijn werk te publiceren. Toch bestaan er al artikelen, een paar films en inmiddels een boek:

-Artikelen in Peruaanse tijdschriften.
-Een artikel in de krant 'El Comercio de Lima'. Zie Artículo en El Comercio de Lima.
-De film Kerara Marka, geproduceerd door Panamericana Televisión (en gedirigeerd door Jesús Gamarra).
-Het boek Parawayso, recent gepubliceerd en geschreven door Jesús Gamarra, voorlopig alleen nog in het Spaans verkrijgbaar.
--Verschillende aspecten van zijn theorie en onderzoek zijn besproken online, o.a. op het forum van Graham Hancock. -Een artikel in de Frontier van november/ december 2008, door mijzelf (Jan Peter de Jong).
-De documentaire De Kosmologie van de 3 Werelden.

Een samenvatting van zijn theorieAlfredo's visies geven ons een compleet ander beeld van de geschiedenis, speciaal ons eigen, menselijke gedeelte ervan. De geschiedenis wordt ingedeeld in verschillende perioden, perioden waain de aarde een andere, kleinere baan om de zon had, minder massa had en ook minder zwaartekracht had. Met deze conclusies kunnen er dingen verklaard worden die tot nu toe niet duidelijk waren, onzeker waren of een echt mysterie waren. De analyze van de bouwwerken in Cusco en omgeving is het directe en letterlijk keiharde bewijs van zijn theorie. Het vormt de base en wordt gepresenteerd in de documentaire De Kosmologie van de 3 werelden.

De projekten die Alfredo achterliet en nog gepubliceerd gaan worden.


binnenkort

Terug naar boven

Nieuws

Nieuw: het is nu mogelijk onze documentaire rechtstreeks toe downloaden voor maar $7,99! Zie hier: Documentaire 'De Kosmologie van de 3 Werelden'

Baanbrekend nieuws:

Bewijs voor verglazing in de Inca bouwwerken: de resultaten van de analyse van een steen-monstertje in een artikel, Lees hier (in het Engels voorlopig): Evidence of Vitrified Stonework in the Inca Vestiges

Evenementen


2 Februari 2012, Guardians of the Holy Grail Internet Radio Show.guardians holy grail


28 Januari 2012, Internet Radio Show Out of the Margins.outsidemargins


1 Oktober 2010, Presentatie in Wageningen, Nederland, met OLAH, Organisación Latinoamericana Holandesa


28 Maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.


15 November 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.


Commentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.