ollantaytambo
ancient-mysteries

Commentaren

Veel mensen hebben de mogelijkheid gehad om de informatie op onze DVD te zien, of op TV, Internet of bij de bouwwerken zelf, of door met ons te praten over de onderzoeken van Alfredo Gamarra: Hier presenteren we een recompilatie van een aantal commentaren.

grenswetenschap.nl: 'Enorme stenen zijn tot op de millimeter exact op elkaar geplaatst, een prestatie waarvan men nog steeds niet weet hoe men toen dergelijke klussen heeft kunnen klaren. Maar ze staan er en wie, net zoals Gamarra en de Jong verder kijkt dan de dogma’s lang zijn kan tot opmerkelijke conclusies komen'.
'Bovenstaande stuk is maar een zeer beknopte weergave van wat de documentaire laat horen en vooral zien. Bouwwerken na bouwwerken en details na details zijn er te zien waarbij er ook opvallende geometrisch gevormde ‘afdrukken’ in de megalithische blokken te zien zijn'.
'De DVD “cosmogony of the three worlds” geeft een boel stof tot nadenken en de getoonde aanwijzingen en bewijzen laten zich niet eenvoudig opzij schuiven. Waar von Däniken en de New Age beweging vastliepen weet Gamarra juist de weg weer open te leggen'.


Mischa Peereboom, Holanda:
Beste Jan Peter,
ik wil je allereerst hartelijk bedanken voor je mooie documantaire van de cosmogony of the three worlds!!. Een goede theorie die inderdaad uitnodigd om buiten de kaders te denken en onszelf (onze huidige beschaving) weer in perspectief plaatst.
Ik denk echt dat jullie iets heel moois te pakken hebben. Door jullie manier van kijken ben ik ook weer anders gaan zien, hetgeen mijn horizon heeft verbreed. Zeker ook met de growing earth theorie. Zoals John Anthony West zo mooi zei: als je in een veld alleen zoekt naar steentjes dan zie je de diamanten niet. Door jullie film ben ik anders gaan kijken, waardoor ik de diamanten nu wel zie!

Hansa den Tuinder, Holanda:
Dag Jan Peter,
Hierbij wil ik je reuze bedanken voor de prachtige presentatie tijdens het frontier congres. Later realiseerde ik me dat ik je workshop de allermooiste gevonden heb.

Nederlandse uitgever (naam geheim gehouden)
Beste Jan Peter,
Het was leuk je te hebben ontmoet bij ons op kantoor. Je informeerde ons over het werk van wijlen Alfredo Gamarra in Peru en zijn ontdekkingen over de 3 werelden, en over je samenwerking met zijn zoon Jesus Gamarra. Je liet ons een video zien die zeer interessant was. Het hele concept van het bestaan van de 3 werelden Hanan Pacha, Uran Pacha en Ukun Pacha is inderdaad zeer interessant en verklaart veel, bijvoorbeeld hoe zulke gigantische blokken steen precies op elkaar passen.
Het was duidelijk voor ons dat de informatie waar jij en Jesus toegang toe hebben zeer belangrijk is en het waard is om in een boek te worden gepubliceerd.

Michael, Australie:
Ik vind dat het Gamarra onderzoek fascinerend is. En ik voel ook dat het concept in het algemeen een grote verdienste heeft. Ik twijfel er niet aan dat de mensheid misschien al wel miljoenen jaren bestaan heeft en verschillende beschavingen heeft doorlopen die uiteindelijk tot onze huidige beschaving hebben geleid. Zolang we naar de waarheid blijven zoeken zullen we meer inzichten erover krijgen.

Claudia Vazques, Spanje:
Ik heb inmiddels de DVD gezien, zeer interessant. De theorie over de 3 verschillende werelden is verrassend, maar zeer goed gedocumenteerd voor wat betreft het archeologische gedeelte. De ontdekking van de 3 cirkels bij diverse monumenten viel mij op, zoals de cirkels van Atlantis.
Het onderwerp van de zwaartekracht is een prima antwoord op hoe zulke gigantische blokken steen getransporteerd zouden kunnen zijn, ook het onderwerp van de zachte, vervormbare steen is coherent om te kunnen verklaren waarom die blokken steen zo precies opelkaar passen. Ook verklaart een toenemende zwaartekracht met de tijd, hoe alle levende wezens kleiner zijn geworden.

Commentaren op forums op het Internet:
Aan al mijn vrienden en collega's op dit forum vraag ik om deze woorden zorgvuldig te lezen en je hart te onderzoeken of er waarheid uit spreekt.
Jan en Jesus zijn op het spoor van de bewijzen die de illusies van ons verleden kunnen 'breken' voor wat betreft onze menselijke afkomst zonder onderbrekingen. ze baseren zich op bijvoorbeeld de Quechua en Aymara talen. Ik ben er zeker van dat dit werk cruciaal kan zijn bij het leggen van een verbinding met ons echte verleden.
Blijf afstemmen op dit kanaal!! -)      David (Timebanditx).

Fantastische  informatie heren,  Ananda.

als je het mij vraagt, zeg ik dat dit precies 'past'. Bedankt Jesus en Jan voor het nemen van de tijd om deze ideeen op te schrijvn zodat we erover kunnen nadenken. Een zeer interessant stuk, en ik wacht op meer informatie! Michael (Mephisto).

Beste Jan en Jesus,
Zeer bedankt voor dit wondermooie stuk werk, ik ben blij dat jullie het naar dit forum toe hebben gestuurd. Ik kijk uit naar de TV special en hoop echt dat meer onderzoek en hulp jullie geboden zou worden zodat de wereld een frisse wind in ons denken kan ondergaan.
De ideeen van de heer Gamarra zouden de wereld zo maar eens kunnen veranderen. Bedankt. Pat (The Alien).

Een weelde aan fascienrend (lees) materiaal Jan en Jesus, erg bedankt (ik zal het met oneindig geduld 'verteren') .khufutut2.

Jan & Jesus,
Dit is fascinerend, ik heb jullie bericht uitgeprint om mijn ogen te 'sparen' en het meerdere keren te kunnen lezen! ik ben pas op de helft en dacht aan de Aymara taal: www.aymara.org   Lydia.
Terug naar boven

Alfredo werd geboren in Cusco, Peru. Hij had geleide dromen. Op basis daarvan ging hij op verder onderzoek uit, waarbij hij tot zeer interessante conclusies kwam, conclusies die je wereld op de kop kunnen zetten!

jesus gamarra

Zijn zoon Jesus is nu degene die de erfenis van Alfredo's werk heeft overgenomen. Hij blijft doorgaan met onderzoek en is nu bezig Alfredo's werk te publiceren.

Jan Peter de Jong

Woonde 13 years in Cusco, Peru, en is de samensteller van deze website. Hij heeft samengewerkt met Jesus Gamarra bij de produktie van een DVD met daarop al de visuele bewijzen van Alfredo's theorie.

Vorige activiteiten

28 maart 2009, Parijs. Evenement:. Giza for Humanity.

15 november 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.

flag englishflag spanishflag dutch
Hoofdpagina De Inca bouwwerken Andere oude culturen Geologie mysteries Biologie mysteriesVerglaasde StenenTaal Mysteries Privacy Beleid    ollantaytambo
Enjoy This Site?
Then why not use the button below, to add us to your favorite bookmarking service?Copyright© 2007-2008.