Oude Inca ruines

De oude Inca ruïnes kunnen we op een heel andere manier interpreteren worden dan normaal gesproken gedaan wordt. Met een uitgebreide analyse van de bouwwerken in en bij Cusco, waarbij alle bekende en ook veel onbekende bouwwerken werden meegenomen, kunnen we belangrijke conclusies trekken. Het is de basis en het meest concrete bewijs voor Alfredo Gamarra's ideeën.

Wat zijn de mysteries die door de wetenschap tot op heden niet op een bevredigende manier worden uitgelegd en die we kunnen aantreffen in de zogenaamde Inca ruïnes? Zie de foto's hieronder:

sacsayhuaman
De schaal van de muren en de afmetingen van vele steenblokken


livingrock
De aanwezigheid van vreemde vormen in de ''levende rots'', alsof er een laserstraal gebruikt is bij het bewerken van de steenvitrified rock
De aanwezigheid van een sterke reflectie, vanwege een spiegelglad laagje op vele stenen


perfect fitting rocks
De stenen passen precies op elkaar. Op zo'n manier dat er geen speld tussen te krijgen is. Cement werd niet gebruikt en deze muren zijn zeer sterk en aardbeving bestendig

Alternatieve verklaringen


Uiteraard zijn er meerdere meningen over deze fenomenen. Eén extreme opvatting is bijvoorbeeld die van Erich von Däniken. Nadat hij Sacsayhuaman had gezien, zij hij dat we niet weten wanneer dit gemaakt moet zijn, dat het gemaakt is met een technologie die we niet kennen en gemaakt is door mensen die we ook niet kennen. Voor hem genoeg reden om de ruïnes te relateren aan buitenaardse invloeden van lang geleden. Een andere mogelijkheid die wordt genoemd door bijvoorbeeld gidsen, is het gebruik door de Inca's van een plantenextract waarmee ze de planten zouden hebben kunnen oplossen. Iets wat vrij irrationeel is gezien de schaal waarop de fenomenen in de steen voorkomen.

Orthodoxe verklaringen


Een andere uitleg gebruikt door de orthodoxe wetenschap, is dat de Inca's een ander tijdsbesef hadden. Ze zouden daarom in staat geweest zijn de enorme steenblokken, met behulp van duizenden mensen, te transporteren, en ook met zeer veel geduld te slijpen, op zo'n manier dat ze precies op elkaar pasten. Ook de ''verglazing'' wordt zo verklaard, een effect wat bereikt zou kunnen worden met geduldig slijpen. Persoonlijk denk ik dat de Inca's wel wat beter te doen hadden, en nogmaals, de schaal van de bouwwerken met de boven omschreven fenomenen is zodanig (je moet het misschien zelf een keertje gezien hebben!), dat ik deze uitleg niet als logisch kan beschouwen.

Alfredo Gamarra's uitleg


Ok, tijd om te gaan naar de enige logische optie die ik tegen ben gekomen in Cusco: Het visuele bewijs van Alfredo Gamarra's mening, gereflecteerd in alle Inca bouwwerken.


Terug naar boven

Nieuws

Nieuw: het is nu mogelijk onze documentaire rechtstreeks toe downloaden voor maar $7,99! Zie hier: Documentaire 'De Kosmologie van de 3 Werelden'

Baanbrekend nieuws:

Bewijs voor verglazing in de Inca bouwwerken: de resultaten van de analyse van een steen-monstertje in een artikel, Lees hier (in het Engels voorlopig): Evidence of Vitrified Stonework in the Inca Vestiges

Evenementen


2 Februari 2012, Guardians of the Holy Grail Internet Radio Show.guardians holy grail


28 Januari 2012, Internet Radio Show Out of the Margins.outsidemargins


1 Oktober 2010, Presentatie in Wageningen, Nederland, met OLAH, Organisación Latinoamericana Holandesa


28 Maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.


15 November 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.


Commentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.