De archeologische bewijzen op een DVD; de oude mysteries van de Inca bouwwerken uitgelegd!

Met Jesús Gamarra hebben we een documentaire op DVD geproduceerd, waarin archeologische bewiijzen gepresenteerd worden. De video, genaamd de Kosmologie van de 3 werelden, laat duidelijk de aanwezigheid zien van het volgende:

  • Drie verschillende bouwstijlen

  • De centrale rol van de eerste bouwstijl, namelijk in het centrum of onder de latere 2 stijlen.
  • De aanwezigheid van verglazing.
  • Het bestaan van rotsen en stenen die vervormd lijken te zijn, alsof ze ooit van klei zijn geweest.
  • De herhaling van bovenstaande kenmerken in alle zogenaamde Inca- bouwwerken in en om Cusco, en op sommige andere plekken op andere continenten.

Deze punten vormen het visuele bewijs van Alfredo Gamarra's werk, allemaal gebaseerd op archeology. De documentaire is beschikbaar voor verzending naar uw adres. Er worden duidelijke en niet te ontkennen archeologische bewijzen gepresenteerd.

In de DVD wordt het raamwerk neergezet waarop Alfredo Gamarra's onderzoeken en theorie zijn gebaseerd. Hij kwam tot de conclusie dat de 3 verschillende stijlen overeenkomen met 3 verschillende perioden van de menselijke geschiedenis.  De eerste stijl is heilig voor de 2 volgende stijlen. De eerste 2 stijlen bevatten elementen die tot nu toe niet op een overtuigende manier zijn verklaard. Alfredo Gamarra  zei dat door minder zwaartekracht tijdens deze 2 eerste perioden, het mogelijk was  om grote gewichten te verplaatsen, steen als een soort klei te behandelen en een afwerking met ''verglazing'' te geven. Deze stenen moeten ooit zacht geweest zijn.

De relatief grote aanwezigheid van de eerste stijl in en bij Cusco, leidt tot de conclusie dat dit gedeelte van de wereld belangrij was tijdens de eerste periode  en beschouwd kan worden als de 'wieg van de mensheid'.

De inhoud van de documentaire is als volgt:


1. Inleiding: over de verschillende kalenders uit het verleden, en hoe de Kosmologie van de 3 Werelden is terug te vinden in symbolen over de hele wereld.
2. Hanan Pacha, of eerste wereld. Eeen inventaris van de eerste bouwstijl, een stijl die als heilig werd beschouwd door de 2 volgende culturen.
3. Uran Pacha, of 2e stijl. Voorbeelden van deze bouwstijl: de muren met perfect passende blokken steen.
4. Ukun Pacha. Onze huidige periode. De bouwwerken van Cusco en omgeving werden niet alleen door de Inca's gemaakt; zij bouwden om en over de al bestaande constructies heen. Het zijn de bouwwerken uit deze periode, de kalender van 365 dagen per jaar. Het betekent dat alleen de muren met kleinere en niet perfect passende stenen werden gemaakt doorde Inca's.
5. Verschillende bouwstijlen over elkaar, veel voorbeelden van de 3 verschillende stijlen die altijd in dezelfde volgorde over elkaar worden aangetroffen.
6. Rotsen waar omheen werd gebouwd. Veel voorbeelden waarbij de eerste stijl van het Hanan Pacha, uit een soort respect of bescherming, werd omheind door muren uit de 2e of 3e periode; blijkbaar werd de eerste stijl echt als heilig beschouwd!
7. Vervormbare steen. Voorbeelden waarbij het duidelijk lijkt te zijn dat de steen ooit vervormbaar was. Dit komt voor bij de 1e en bij de 2e stijl. Een simulatie met klei en een vergelijking met hoe modern verpakkingsmaetriaall er uitziet.
8. Verglaasde steen. Voorbeelden van systematische verglazing die werd toegepast op de 1e en 2e stijl. Dit hoofdstuk is gratis te zien hier:
Verglazing.
9. Andere plaatsen op de wereld met dezelfde bouwstijlen en karakteristieken. Die bestaan onder andere in: Egypte, Malta, Turkije, Felsberg (Duitsland), Yonaguni, Stonehenge, Jeruzalem.

Commentaar van de''producers'':

We weten dat we de wereld op zijn kop zetten wat betreft geschiedenis en wetenschap, maar daarom wilden we ook deze documentaire maken. Van de kijker wordt wel verwacht dat hij met een open instelling gaat kijken. Het zou dan zo maar kunnen dat deze documentaire een echte ''eye-opener'' voor u wordt.

De DVD is te verkrijgen in het Engels, Spaans en Nederlands. De prijs is 16,- euro, inclusief verzending over de hele wereld!

DVD Cosmogony of the 3 worlds


Nieuw! Nu beschikbaar als een download om te kijken op uw PC, Apple, Ipod en Ipad voor maar €7,99. Graag in acht nemen dat het tot een dag kan duren voordat u de downloadlink krijgt via de email.
Heeft u verdere vragen en/ of opmerkingen? Dat kan via ondrstaand formulier, we zullen u zo snel mogelijk antwoorden. Uw e-mail adres is veilig bij ons, zie ook ons Privacy Beleid
Please note that all fields followed by an asterisk must be filled in.
Uw commentaar en/ of vragen
Voornaam*
Achternaam
E-mail Adres*

Please enter the word that you see below.

  
Terug naar boven

Nieuws

Nieuw: het is nu mogelijk onze documentaire rechtstreeks toe downloaden voor maar $7,99! Zie hier: Documentaire 'De Kosmologie van de 3 Werelden'

Baanbrekend nieuws:

Bewijs voor verglazing in de Inca bouwwerken: de resultaten van de analyse van een steen-monstertje in een artikel, Lees hier (in het Engels voorlopig): Evidence of Vitrified Stonework in the Inca Vestiges

Evenementen


2 Februari 2012, Guardians of the Holy Grail Internet Radio Show.guardians holy grail


28 Januari 2012, Internet Radio Show Out of the Margins.outsidemargins


1 Oktober 2010, Presentatie in Wageningen, Nederland, met OLAH, Organisación Latinoamericana Holandesa


28 Maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.


15 November 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.


Commentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.