Oude mysteries uitgelegd, met uitstekend bewijsmateriaal!

Oude mysteries kunnen worden uitgelegd met alles wat ik leerde in Cusco, Peru. Het is verbazingwekkend hoe de puzzelstukjes samenvallen en hoeveel bewijs er te vinden is over de hele wereld om deze conclusies te kunnen onderbouwen. De oude Inca hoofdstad was de plaats waar ik leerde over het onderzoek van Alfredo Gamarra. Hij stierf in 1999, na een lang leven gewijd aan onderzoek naar de oude mysteries.

Na zijn overlijden vroeg zijn zoon Jesús mij met hem samen te werken. We begonnen een fascinerend avontuur van filmen en film bewerken, onderzoek en het informeren van andere mensen over de theorie en onderzoeken van zijn vader, dit gedurende meer dan 6 jaar. De conclusies zijn spectaculair te noemen. Als Alfredo gelijk had, zouden we de officiële versie van onze geschiedenis drastisch moeten bijstellen. Zie hier een korte indruk op video waar we het hier over hebben:Voor veel mensen kunnen de conclusies in eerste instantie veel te extreem lijken, zo gold dat ook voor mijzelf, want de officiële wetenschap en geschiedenis leren ons heel wat anders. Maar met deze officiële versies kunnen de oude mysteries niet opgehelderd worden!

sacsayhuaman

De officiële wetenschap zegt dat de ruïnes van Cusco en omgeving uit de Inca tijd stammen en niet ouder zijn. Als je in Cusco woont kom je andere dingen te horen! Niet veel mensen hier geloven dat. Goed wetenschappelijk onderzoek over de ruïnes is schaars. Verder lezen maakt duidelijk dat er geen goede verklaringen voorhanden zijn voor de op een zeer speciale en fantastische manier bewerkte stenen. Ook de schaal waarop dit gebeurde maakt het moeilijk te geloven dat de Inca's dit zelf allemaal met de hand hebben gedaan, ook al zouden ze daar duizenden mensen tegelijk voor hebben gebruikt.

Eén ding is het transporteren van de grote stenen van Sacsayhuaman, net boven Cusco, iets anders nog is het precies op elkaar zetten van de stenen. Maar afhankelijk van welke toeristische gids men krijgt, kan men verschillende versies te horen krijgen over hoe de ruïnes gebouwd zijn. Dit gaat van het ene extreem naar het andere, van dit is het werk van buitenaardse wezens tot aan de verklaring dat de Inca's een vloeistof hadden waarmee ze steen konden oplossen. Beide verklaringen zijn niet bewezen en daarmee blijven de oude mysteries intact!

koricancha

Gedurende deze 6 jaar bezochten we de ruïnes in en bij Cusco. Er valt veel te zien, en daarbij bedoel ik niet alleen de beroemde Inca bouwwerken, zoals Sacsayhuaman, Kenko, Pisac, Chinchero, Ollantaytambo en Machu Picchuc, maar ook veel andere plaatsen die minder bekend zijn. Deze bezoeken hielpen ons de conclusies van Alfredo te bevestigen, want de principes waarop zijn theorie is gebouwd, worden elke keer weer herhaald. Het is maar één stap verder om de oude mysteries van Egypte, Stonehenge, Atlantis en andere oude culturen te verklaren. Met het raamwerk dat Alfredo ons in handen geeft,  kunnen veel uitleggen! Voorbeelden van wat we hier uitleggen:

 • Archeologische verschijnselen in Cusco, Sacsayhuaman, Machu Picchu, de Heilige Vallei van de Incas en meerdere ruïnes in de buurt van Cusco. Het bestaan van 3 verschillende perioden waar de mensheid doorheen is gegaan.
 • Het verdwijnen van oude culturen zoals Atlantis, het mysterie van de grote gelijkenissen die er bestaan met andere plaatsen op de wereld, zoals Egypte, Stonehenge, Japan (Yonaguni), de Paaseilanden en andere plaatsen met Megalieten of Monolieten.
 • De geologische en kosmologische verklaringen voor een kleinere wereld in vroegere tijden met moeilijk te negeren bewijsmateriaal. Een mysterie voor de officiële wetenschap, waar geologen er de voorkeur aangeven te theoretiseren over subductie (wat niet bestaat!), allemaal gebaseerd op de verkeerde aanname van een constante aarde wat betreft gewicht en grootte.
 • Het uitsterven van dinosauriërs en andere grote fauna en flora, en het patroon van een groeiende aarde in de tijd, wat betreft massa en grootte.
 • Het ontstaan van religie, het bestaan van Goden en reuzen met bovennatuurlijke krachten in alle culturen. De oude mysteries van de Bijbel. Het patroon van een aarde die groter wordt kunnen we terug vinden in mensengeschiedenis, in de bijbel, en in de legendes en mythen van alle culturen. Andere kalenders met minder dagen per jaar die vroeger bestaan hebben.

Conclusies van Alfredo Gamarra
Alfredo Gamarra's conclusies gaan veel verder dan de huidige paradigma's. Ik laat hier een lijst zien van de belangrijkste en meest controversiele conclusies:
 • De aarde was kleiner.
 • De aarde heeft verschillende perioden ondergaan die overeenkwamen met verschillende omwentelingen rond de zon en met andere kalenders.
 • Flora en fauna kon in het verleden grotere vormen aannemen dankzij minder zwaartekracht.
 • De mensheid kon langer leven dankzij minder zwaartekracht.
 • Monolithische and Megalithische constructies waren makkelijker te bouwen dankzij minder zwaartekracht.
 • De bouw van deze monumenten werd gedaan met vervormbare, op dat moment nog zachte steen.
 • De precisie van de perfect passende stenen was dankzij de nog zachte steen op het moment van constructie.
 • De bouwwerken van Cusco en omgeving zijn veel en veel ouder dan het Inca tijdperk.
 • Cusco was het grote Babel uit de Bijbel.
 • Atlantis bestond in een vroegere omwenteling. Zuid Amerika, vooral Cusco en omgeving, waren daarvan een belangrijk onderdeel.

Is dit te veel voor u? Ongelofelijk? Bekijk onze DVDDe Kosmologie van de 3 Werelden om de redenen te zien en om te begrijpen hoe Alfredo Gamarra tot deze conclusies kwam. De DVD  is een eerste en belangrijke stap op weg naar het volledig documenteren van de complete werken van Alfredo Gamarra. Als u houdt van niet traditionele uitganspunten en onorthoxe denkwijzen over oude mysteries, bent u zeker op de goede plaats. En u zult er een geheel nieuwe manier van kijken naar over oude geschiedenis aan kunnen overhouden. Deze website zal een voortdurende bron van nieuwe informatie zijn over oude mysteries en over nieuwe produkties van de werken van Alfredo Gamarra. Dus blijft u terugkomen naar deze website! Of, als u wilt, schrijft u zichzelf in voor onze nieuwsbrief 'Oude Mysteries Uitgelegd', zodat u de eerste bent die erover leest!

Ja graag, Stuur mij de Gratis Nieuwsbrief 'Oude Mysteries Uitgelegd'!


*verplicht veld
Maakt u zich geen zorgen, uw e-mail adres is veilig. Ik beloof het alleen te gebruiken om u de nieuwsbrief ''Oude Mysteries Uitgelegd" toe te sturen. Zie ook ons Privacy Beleid.

De oude inca bouwwerken uitgelegd
Via een analyse van de oude Inca bouwwerken kunnen we de mysteries uit het verleden ophelderen! Bouwwerken die eigenlijk veel ouder zijn dan de relatief recente Inca tijd, en die voor Alfredo Gamarra de fundamenten leverden voor zijn theorie. Lees over de DVD die we geproduceerd hebben en waarop al het visuele bewijs gezien kan worden.

Andere oude culturen en hun bouwwerken
Het is verbazingwekkend hoe we bij andere oude culturen dezelfde kenmerken tegenkomen. Voorbeelden van over de hele wereld  kunnen we aantreffen

Geologie mysteries uitgelegd
De geologische mysteries uit het verleden kunnen we begrijpen met Alfredo Gamarra's uitleg. Met andere theorieen kan dit idee verder onderbouwd worden. Lees waarom het bestaan van een kleinere aarde in het verleden bewezen is.

Biologie mysteries uit het verleden uitgelegd
Prehistorische biologie mysteries kunnen we uitleggen met het model van ''de groeiende aarde''. Van alle soorten bestonden er in het verleden grotere vormen, die aan gepast waren aan een kleinere wereld met minder zwaartekracht.

Verglaasde stenen
een fenomeen wat tot nu toe niet goed begrepen wordt en nog niet goed onderzocht is, wordt hier uitgelegd, met vele foto's van de Inca bouwwerken als voorbeelden. Download hier het gratis hoofdstuk over Verglazingvan de DVDDe Kosmologie van de 3 Werelden

Mysteries van de eerste taal
Oude talen bestaan in Peru, en dat zijn talen die direct afstammen van de oudste taal ter wereld.


Terug Naar Boven

Nieuws

Nieuw: het is nu mogelijk onze documentaire rechtstreeks toe downloaden voor maar $7,99! Zie hier: Documentaire 'De Kosmologie van de 3 Werelden'

Baanbrekend nieuws:

Bewijs voor verglazing in de Inca bouwwerken: de resultaten van de analyse van een steen-monstertje in een artikel, Lees hier (in het Engels voorlopig): Evidence of Vitrified Stonework in the Inca Vestiges

Evenementen


2 Februari 2012, Guardians of the Holy Grail Internet Radio Show.guardians holy grail


28 Januari 2012, Internet Radio Show Out of the Margins.outsidemargins


1 Oktober 2010, Presentatie in Wageningen, Nederland, met OLAH, Organisación Latinoamericana Holandesa


28 Maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.


15 November 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.


Commentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.