logomama
return to homepage

Bedankt!


Bedankt voor uw inschrijving!

U krijgt spoedig onze nieuwsbrief toegestuurd.

De oude inca bouwwerken uitgelegd
Via een analyse van de oude Inca bouwwerken kunnen we de mysteries uit het verleden ophelderen! Bouwwerken die eigenlijk veel ouder zijn dan de relatief recente Inca tijd, en die voor Alfredo Gamarra de fundamenten leverden voor zijn theorie. Lees over de DVD die we geproduceerd hebben en waarop al het visuele bewijs gezien kan worden.

Andere oude culturen en hun bouwwerken
Het is verbazingwekkend hoe we bij andere oude culturen dezelfde kenmerken tegenkomen. Voorbeelden van over de hele wereld  kunnen we aantreffen

Geologie mysteries uitgelegd
De geologische mysteries uit het verleden kunnen we begrijpen met Alfredo Gamarra's uitleg. Met andere theorieen kan dit idee verder onderbouwd worden. Lees waarom het bestaan van een kleinere aarde in het verleden bewezen is.

Biologie mysteries uit het verleden uitgelegd
Prehistorische biologie mysteries kunnen we uitleggen met het model van ''de groeiende aarde''. Van alle soorten bestonden er in het verleden grotere vormen, die aan gepast waren aan een kleinere wereld met minder zwaartekracht.

Verglaasde stenen
een fenomeen wat tot nu toe niet goed begrepen wordt en nog niet goed onderzocht is, wordt hier uitgelegd, met vele foto's van de Inca bouwwerken als voorbeelden. Download hier het gratis hoofdstuk over Verglazingvan de DVDDe Kosmologie van de 3 Werelden

Mysteries van de eerste taal
Oude talen bestaan in Peru, en dat zijn talen die direct afstammen van de oudste taal ter wereld.Terug Naar Boven


alfredo gamarra

Alfredo Gamarra werd geboren in Cusco, Peru. Hij had geleide dromen. Op basis daarvan ging hij op verder onderzoek uit, waarbij hij tot zeer interessante conclusies kwam, conclusies die je wereld op de kop kunnen zetten!


jesus gamarra

Zijn zoon Jesus is nu degene die de erfenis van Alfredo's werk heeft overgenomen. Hij blijft doorgaan met onderzoek en is nu bezig Alfredo's werk te publiceren.


Jan Peter de Jong

Jan Peter de Jong

Woonde 13 years in Cusco, Peru, en is de samensteller van deze website. Hij heeft samengewerkt met Jesus Gamarra bij de produktie van een DVD met daarop al de visuele bewijzen van Alfredo's theorie, genaamd de De Kosmologie van de 3 WereldenCommentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.

Vorige activiteiten en Nieuws

28 maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.

15 november 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.
flag englishflag spanishflag dutch

incastones
Waardeert u deze webpage?
Klikt u beneden om de site door te geven aan uw favoriete bookmark service!

Copyright© 2007-2008.