logomama
return to homepage

Dank u wel


Bedankt voor uw commentaar.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. We hopen ook dat u ons binnenkort weer bezoekt op deze site voor onze nieuwste updates.

alfredo gamarra

Alfredo Gamarra werd geboren in Cusco, Peru. Hij had geleide dromen. Op basis daarvan ging hij op verder onderzoek uit, waarbij hij tot zeer interessante conclusies kwam, conclusies die je wereld op de kop kunnen zetten!jesus gamarra

Zijn zoon Jesus is nu degene die de erfenis van Alfredo's werk heeft overgenomen. Hij blijft doorgaan met onderzoek en is nu bezig Alfredo's werk te publiceren.


Jan Peter de Jong

Jan Peter de Jong

Woonde 13 years in Cusco, Peru, en is de samensteller van deze website. Hij heeft samengewerkt met Jesus Gamarra bij de produktie van een DVD met daarop al de visuele bewijzen van Alfredo's theorie, genaamd de De Kosmologie van de 3 WereldenCommentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.

Vorige activiteiten en Nieuws

28 maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.

15 november 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.
flag englishflag spanishflag dutch

incastones
Waardeert u deze webpage?
Klikt u beneden om de site door te geven aan uw favoriete bookmark service!

Copyright© 2007-2008.