Tetekaka

Dit bouwwerk bevindt zich net onder Kenko, hier vandaan is er een fantastisch uitzicht over de stad Cusco. Het is naast de weg die omhoog gaat vanaf Cusco richting het witte Christus beeld, Sacsayhuaman en Kenko. Wat we hier aantreffen is een rots met een soort grot met daarbinnen een altaar, vergelijkbaar met wat we kunnen zien in de ondergrondse kamer van de grote Pyramide in Egypte. Er staan ook wat muurtjes bij en om de rots.
Een aantal jaren geleden werd deze plaats nog gebruikt als openbaar toilet en vuilstortplaats. Dankzij onze aanwijzingen begon het INC (Instituto Nacional de Cultura/ het nationale cultuur insituut) deze plaats te beschermen.


Tetekaka01
Deze foto is van het binnenste gedeelte van het bouwwerk. Het is een verglaasde rand van een rots 'in situ', die schade heeft ondervonden van iets wat er op gevallen lijkt te zijn. Het is zo duidelijk te zien dat er een dun laagje, als een 'film', over het rotsoppervlak heen zit.

Terug naar boven
Custom Search

Foto's van verglaasde stenen


Maantempel

Moontemple01

Moontemple02

Moontemple03

Moontemple04

Moontemple05

Moontemple06

Sacsayhuaman

Sacsayhuaman01

Sacsayhuaman02

Sacsayhuaman03

Sacsayhuaman04

Sacsayhuaman05

Ollantaytambo

Ollantaytambo01

Ollantaytambo02

Ollantaytambo03

Ollantaytambo04

Kenko

Kenko01

Kenko02

Kenko03

Calle Loreto

Loreto street01

Loreto street02

Loreto street03

Koricancha

Koricancha01

Koricancha02

Tetekaka

Tetekaka01

Chinchero

Chinchero01

Nieuws

Nieuw: het is n u mogelijk onze documentaire rechtstreeks toe downloaden voor maar $7,99! Zie hier: Documentaire 'De Kosmologie van de 3 Werelden'

Baanbrekend nieuws:

Bewijs voor verglazing in de Inca bouwwerken: de resultaten van de analyse van een steen-monstertje in een artikel, Lees hier (in het Engels voorlopig): Evidence of Vitrified Stonework in the Inca Vestiges

Evenementen
2 Februari 2012, Guardians of the Holy Grail Internet Radio Show.guardians holy grail


28 Januari 2012, Internet Radio Show Out of the Margins.outsidemargins


1 Oktober 2010, Presentatie in Wageningen, Nederland, met OLAH, Organisación Latinoamericana Holandesa


28 Maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.


15 November 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.


Commentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.