KENKO

Kenko ligt vlakbij Cusco en is onderdeel van het archeologsche complex 'Sacsayhuaman'. Het centrale onderdeel is een grote rots met veel structuren en vormen die erin zijn gemaakt. Er bevinden zich speciale constructies binnen in de rots, in een soort grot: Stenen met spectaculaire verglazing, met een 'look' alsof ze ooit vervormbaar waren, alsof het klei was, en met een duidelijk herkenbare laag over de oppervlakte van de steen.


Kenkovitrified01Beschermd door een dak van steen, kunnen we de verglaasde laag aan de oppervlakte nog steeds herkennen, want hij is nauwelijks weg geérodeerd.
Kenkovitrified02De rots van dit altaar, is op een spectaculaire manier verglaasd.Kenkovitried03De laag of dunne 'film' op de rots kunnen we hier zien, want door een 'impact' is een gedeelte beschadigd geraakt. Op die manier is de dikte van de laag duideljk te herkennen.

Terug naar boven
Custom Search

Foto's van verglaasde stenen


Maantempel

Moontemple01

Moontemple02

Moontemple03

Moontemple04

Moontemple05

Moontemple06

Sacsayhuaman

Sacsayhuaman01

Sacsayhuaman02

Sacsayhuaman03

Sacsayhuaman04

Sacsayhuaman05

Ollantaytambo

Ollantaytambo01

Ollantaytambo02

Ollantaytambo03

Ollantaytambo04

Kenko

Kenko01

Kenko02

Kenko03

Calle Loreto

Loreto street01

Loreto street02

Loreto street03

Koricancha

Koricancha01

Koricancha02

Tetekaka

Tetekaka01

Chinchero

Chinchero01

Nieuws

Nieuw: het is nu mogelijk onze documentaire rechtstreeks toe downloaden voor maar $7,99! Zie hier: Documentaire 'De Kosmologie van de 3 Werelden'

Baanbrekend nieuws:

Bewijs voor verglazing in de Inca bouwwerken: de resultaten van de analyse van een steen-monstertje in een artikel, Lees hier (in het Engels voorlopig): Evidence of Vitrified Stonework in the Inca Vestiges

Evenementen
2 Februari 2012, Guardians of the Holy Grail Internet Radio Show.guardians holy grail


28 Januari 2012, Internet Radio Show Out of the Margins.outsidemargins


1 Oktober 2010, Presentatie in Wageningen, Nederland, met OLAH, Organisación Latinoamericana Holandesa


28 Maart 2009, Parijs. Evenement: Giza for Humanity.


15 November 2008, Amsterdam. Evenement: Frontier Symposium 2008.


Commentaren

De ideeen en verklaringen op deze  website zijn voor veel mensen een openbaring. Hier zijn wat commentaren van mensen die de informatie hebben geevalueerd via de DVD 'De Kosmologie van de drie Werelden', er over hebben gelezen, of de ruines hebben bezocht na een uitleg over Alfredo's theorie. Klik hier voor de commentaren.